Nieuws | Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’


De ambitie van deze samenwerking is tweeledig. Ten eerste dat iedere persoon met een GGZ zorgvraag de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Ten tweede om ervoor te zorgen dat wachtlijsten tot het verleden gaan behoren.
Gemeente Veldhoven ondersteunt het initiatief met het ondertekenen van een adhesieverklaring. Op 5 december hebben alle betrokken partijen de samenwerkingsovereenkomst getekend. Het startsein om flinke stappen te gaan maken!

‘’Mijn hoop is dat met het ondertekenen van het samenwerkingsverband een stap wordt gezet naar het ontschotten van zorg, waarbij er meer wordt gekeken naar wat een patient op elk moment in zijn proces nodig heeft en hoe hier op zo’n snel mogelijke manier aan kan worden voldaan zonder dat geldstromen ed. dit direct beïnvloeden vb wachttijden. Ik denk dat door intensiever samen te werken, er een duidelijker beeld ontstaat van ieders meerwaarde en dit mee kan worden genomen in het afstemmen van zorg. Dus snelle op en ook af schalen van zorg’’ Aldus Ellen HuijbersNieuws
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar !
Geplaatst: 17 december 2019
We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking...

Lees meer
Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’
Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’
Geplaatst: 16 december 2019
Samenwerken in de zorg rondom GGZ Apanta, DOH, GGzE, Novadic-Kentron, PoZoB, PsyZorg en SGE slaan de handen ineen in een regionaal programma GGZ met als titel ‘Samen Verder!’.

Lees meer